استفاده از اصول و قوانین استاندارد بین المللی به شما این امکان را می دهد به راحتی از بستر های نمایش اپ مانند پلی استور و... استفاده کنید
وب سرویس ها به شما این امکان را می دهد تا بتوانید بهتر اپلیکشین های خود را گسترش دهید
تجربه کاربری خوب باعث آسان تر شدن مراحل دسترسی و استفاده از اپلیکشین برای کاربران می شود. به همین دلیل بیشتر شرکت ها بروی این قسمت تمرکز بیشتری دارند
تقریبا هر اپلیکیشن موبایلی می بایست پنل مدیریت داشته باشد تا بتوانید گزارش دقیقی از روند استفاده کابران را به شما ارائه دهد
قابلیت نصب برروی تمام سیستم عامل های موبایل همچون آندروید و ای او اس به شما این امکان را می دهد تا از ظرفیت بیشتری برای جذب مخاطب استفاده نمائید.
واکنش گرا نسبت به تمام دستگاه ها همچون تبلت و موبایل تا کاربران شما به راحتی بتوانند از آن بهره مند شوند
طراحی سایت در سه مرحله انجام می پذیرد
بعد از انجام مراحل اول و دوم نوبت به پیاده سازی ساختار اپلیکیشن با استفاده از کدنویسی در ماژول های موبوطه می باشد.
بعد از تایید شما نسبت به وایرفریم اپلیکیشن طراحان شروع به ایجاد طرح گرافیگی نسبت به نمونه ارائه شده خواهند کرد.
با در نظر گرفتن نوع و نمونه کسب و کار و نیازمندی شما، ابتدا طرح اولیه برای تمام صفحات اپلیکیشن ترسم می شود تا ساختار ها و چیدمان المان ها مشخص شود.
برای محاسبه هزینه طراحی اپلیکیشن مورد نظرتان میتوانید به شماره های پشتیبانی کد سئو تماس حاصل فرمائید.
اپلیکیشن یا App نرم افزارهایی هستند که روی موبایل قابل نصب هستند و انجام بسیاری امور با آن ها به راحتی انجام می شود. بیشتر این اپ ها به صورت رایگان دانلود شده و می توان از آن ها استفاده کرد. طراحی اپلیکیشن موبایل در انواع مختلفی شامل Web، Native، Hybrid،Killer و Legacy انجام می شود. در ادامه مطالب مفیدی را در زمینه ساخت اپلیکیشن حرفه ای با استفاده از زبان های برنامه نویسی مختلف ارائه می دهیم و سه روش رایج در طراحی اپ را معرفی می کنیم.
با پیشرفت مداوم فناوری، شغل توسعه دهندگان موبایلی نیز اهمیت بیشتری پیدا کرده است. در فرآیند ساخت اپلیکیشن حرفه ای سبک و شیوه طراحی موضوع جدیدی قلمداد می شود؛ برای مثال توسعه دهندگان اپ باید از به روزترین ترندها و روش ها برای رابط کاربری و تجربه کاربری در طراحی اپلیکیشن استفاده کنند. همچنین اپ ها را باید طبق محتوای آن ها مرتب کرده و آپشن های اپلیکیشن باید دارای بهترین ساختار و اجزا باشند. در نهایت باید بین عملکرد و طراحی هماهنگی وجود داشته و بتواند طبق اطلاعات و نیازهای موجود بازخورد خوبی ارائه دهد.
در صورتی که رابطه کاربری و تجربه کاربری بازخورد مناسبی نشان ندهند، نیاز به صرف هزینه پیشتر بوده و تلاش های توسعه دهنده بی نتیجه خواهد بود. برای طراحی اپلیکیشن موبایل به صورت مختصر و مفید و ایجاد امکانات و قابلیت های جدید در آن باید کدهای مربوطه دقیقا برای هر ویژگی مدنظر تعریف شود و جلوه های بصری مورد توجه قرار گیرند. با توجه به این موارد ایجاد رابطه تنگاتنگ بین طراحان و توسعه دهندگان اپ ضروری به نظر می رسد.
یکی از عناصر اصلی در ساختار گوشی های هوشمند، اپلیکیشن ها هستند و بدون طراحی اپ موبایل استفاده از تلفن همراه امکان پذیر نیست. در سال های 2007 و 2008 با ورود آیفون، اپ استور و اندروید و گوگل پلی، اپلیکیشن ها به عنوان عاملی اساسی در استفاده از تلفن های همراه تبدیل شدند. همچنین صنایع، فناوری ها و مشاغل مختلف بدون حضور اپلیکشین کارایی مفیدی نخواهند داشت.
در حال حاضر فعالیت کسب و کارهای گوناگون بر پایه بازاریابی است و انتخاب و استفاده از استراتژی مناسب می تواند باعث افزایش رتبه اول آن در بین برندهای رقیب شود. به طوری که ساخت اپلیکیشن موبایل برای کسب و کارهای مختلف، صنایع گردشگری، رسانه و شبکه های اجتماعی و بازی ها یک ضرورت و نیاز اساسی محسوب می شود.
ساخت اپلیکیشن و طراحی سایت برای بیزینس ها باعث حفظ مشتریان جدید و جذب مشتریان بالقوه گردد. همچنین طراحی اپ یک روش دو سر بُرد است؛ زیرا علاوه بر درک صحیح از نیازهای مشتری و تامین آن ها نیازها می تواند باعث افزایش رضایت مشتریان شده و موفقیت و افزایش درآمد کسب و کار را به دنبال داشته باشد. سایر مزایای طراحی اپلیکیشن موبایل شامل کاربری آسان و ساده، صرفه جویی در هزینه و زمان، امکان استفاده از آن ها در هر موقعیت و مکان، انجام تبلیغات برند از طریق اپ ها بدون صرف هزینه و زمان و به شیوه مناسب و در نهایت افزایش ارزش و اعتبار برند است.
در قدم اول برای طراحی اپ موبایل مشخص کردن هدف است؛ اینکه بدانیم اپلیکیشنی که قرار است طراحی شود در چه زمینه ای باید باشد. در گام بعدی باید مشخص کنیم که می خواهیم در چه چیزی موفق شویم؛ در تعداد دانلود اپ، تعداد کاربران فعال و یا مقدار پولی که از فروش اپلیکیشن به دست می آوریم. در مرحله سوم باید میزان بودجه مورد نیاز برای طراحی اپلیکشین موبایل را تعیین کنیم که این کار باید با توجه به هدف و به دقت انجام شود.
در قدم چهارم باید پلتفرم برنامه را انتخاب کنیم؛ اینکه کدام پلتفرم می تواند موقعیت بهتری را برای برنامه نویس ایجاد کند. در گام بعد در مورد ویژگی های اپلیکشین و کیفیت رابط کاربری آن تصمیم بگیریم؛ این قابلیت ها باید بتواند کاربران را برای استفاده از اپلیکیشن ترغیب نماید. در نهایت بعد از انتشار اپلیکشین باید بازاریابی و تبلیغ روی محصول انجام شود تا به دیگران معرفی گردد.
زبان های برنامه نویسی متنوعی برای طراحی اپ های مختلف به صورت اختصاصی وجود دارد که بسته به نوع سیستم عامل گوشی باید از زبان های متفاوتی بهره گرفت. به عنوان مثال زبان هایی که برای طراحی اپلیکشین اندروید و ios استفاده می شود با هم تفاوت دارند که در ادامه به معرفی برترین زبان های برنامه نویسی در طراحی اپلیکیشن اندروید و ios می پردازیم.
برای طراحی اپ اندروید باید مراحل مختلفی را انجام داد و از زبان های برنامه نویسی ویژه ای استفاده کرد. برترین زبان ها برای ساخت اپلیکشین اندرویدی به شرح زیر است.
گوشی های هوشمند آیفون، اپل واچ و مک دارای سیستم عامل iOS هستند؛ به همین دلیل باید از زبان های برنامه نویسی خاصی برای طراحی اپ های این موبایل ها استفاده کرد.
برای طراحی اپلیکیشن اندروید یا اپ ios سه روش متداول وجود دارد که با توجه به سیستم عامل دستگاه باید از زبان برنامه نویسی مخصوصی استفاده کرد. در ادامه به معرفی این سه روش می پردازیم.
طراحی اپ بومی برای هر نوع سیستم عاملی به صورت اختصاصی توسط برنامه نویسان انجام می شود و از پرطرفدارترین و متداول ترین اپلیکیشن ها به شمار می رود. برای مثال دیجی کالا، ترب، اسنپ و با سلام از دسته اپلیکیشن های بومی هستند.
ساخت اپلیکیشن سایت یا وب ویو روش دوم برای طراحی اپلیکشین است که با نرم افزارهای جستجوگر مثل کروم، بینگ و فایرفکس دانلود می شوند.
برای اجرا شدن این برنامه ها نیازی به ذخیره آن ها در سیستم عامل یا سایر دستگاه ها مثل تلفن همراه یا کامپیوتر نیست. در اپلیکیشن های سایت کاربران نیازی به دریافت این برنامه ها از اپ استور ندارند.
در برخی مواقع طراحان بسته به نوع پروژه و شرایط آن از برنامه های ترکیبی برای طراحی اپلیکشین حرفه ای استفاده می کنند. عملکرد طراحی اپ موبایل به روش هیبریدی همانند طراحی اپلیکشین به روش بومی است و قابلیت اجرا در چندین سیستم عامل را دارد. همچنین برنامه هیبریدی از ترکیب روش بومی و وب ویو ساخته شده است؛ بنابراین این برنامه روی دستگاه هایی که روش بومی روی آن ها اجرا می شود، قابل باز شدن است.
البته اپ های هیبریدی از لحاظ فنی به اپلیکیشن های سایت نزدیک تر هستند. معمولا طراحی اپلیکشین موبایل هیبریدی با ترکیب زبان های HTML، CSS، JS انجام می گیرد.
در دنیای امروز سایت ها روی تولید محتوا تاکیدی بیشتری دارند ولی تمرکز اپلیکیشن ها بیشتر روی کارکرد و ارائه خدمات است. همچنین در سایت ها تولید محتوا به شکل یکسان برای تمام کاربران انجام می شود اما در اپلیکیشن ها براساس تعاملات و رفتاری که با کاربران دارند باید اطلاعات بررسی و پردازش شده و خدمات مناسب به کاربر ارائه شود.
اتصال به اینترنت هنگام استفاده از سایت ها و اپلیکیشن ها تفاوت مهم دیگر آن ها است که در سایت نیاز به اینترنت داریم ولی در بعضی از اپ ها بدون نیاز به اینترنت کار می کنند. در این نوع اپلیکیشن ها یک بار اینترنت متصل شده و بعد از دانلود کامل اپ می توان اینترنت را قطع نمود و بدون اینترنت با اپلیکشین کار کرد.
اپلیکیشن ها یکی از اجزای مهم و اساسی در تلفن های هوشمند امروزی است و بدون این اپ ها عملا گوشی های هوشمند کاربردی زیادی نخواهند داشت. معمولا دو دسته سیستم عامل اندروید و ios در گوشی های هوشمند وجود دارد؛ به همین دلیل طراحی اپلیکیشن موبایل که برای این تلفن ها انجام می شود باید با سیستم عامل آن ها سازگار باشد.
مفتخریم به طور مفصل در مورد بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی اپلیکیشن اندروید و ios صحبت کردیم و سه روش برای ساخت اپلیکیشن موبایل را برای شما عزیزان معرفی کردیم.همچنین شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره و درخواست سفارش طراحی اپلیکیشن با شرکت کُدُ سئو تماس حاصل فرمایید.